20.08.2015 18:34

ADO haalt cultheld: "Voelt als thuiskomen"

Tom Beugelsdijk staat met de handen in de zij tijdens Ajax - ADO Den Haag. (13-4-2014)
Tom Beugelsdijk staat met de handen in de zij tijdens Ajax - ADO Den Haag. (13-4-2014)

ADO Den Haag heeft verdediger Tom Beugelsdijk teruggehaald. De 25-jarige Hagenaar keert na een tegenvallend Duits avontuurtje bij FSV Frankfurt terug bij de geel-groene formatie.

Beugelsdijk zette donderdag zijn handtekening onder een driejarig contract bij 'zijn' ADO. "Dit voelt echt als thuiskomen", zei de geboren Hagenaar. "Ik ben zo blij dat ik eindelijk weer kan voetballen bij mijn club. Ik kijk er nu al naar uit om weer vol te knallen in het Kyocera-stadion."

Beugelsdijk doorliep de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Na een succesvolle verhuurperiode bij FC Dordrecht groeide hij tussen 2012 en 2014 uit tot een cultheld in het groen en geel. De onverschrokken verdediger vertrok vorig jaar met pijn in het hart naar Frankfurt, maar ADO haalt Beugelsdijk nu terug.

Technisch manager John Metgod van ADO Den Haag is blij met deze slag op de transfermarkt. "Met Tom halen wij een jongen binnen met een goede mentaliteit. Hij is van jongs af aan opgegroeid bij onze club en heeft onze jeugdopleiding succesvol doorlopen. Met zijn strijd en Haagse bluf kan hij een verdere impuls geven aan de ontwikkeling van de ploeg."

ADO Den Haag versterkte zich eerder deze zomer al met Ludcinio Marengo (FC Volendam), Edouard Duplan (FC Utrecht), Kenj Gorré (Swansea City), Ruben Schaken (Inter Baku) en Mike Havenaar (HJK Helsinki).

Bekijk hier alle transfers tot nu toe in de Eredivisie

ANP/Voetbal.com


 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner