26.08.2015 21:00

Ajax speelt tegen Jablonec met dezelfde elf

Ajax speelt donderdag het cruciale Europa League-duel met Jablonec FK met dezelfde elf spelers als de laatste weken in de Eredivisie. Het ontbreken van de Tsjech Václav Černý ten gunste van Amin Younes en Yaya Sanogo is de enige herschikking in de negentienkoppige wedstrijdselectie die mee is gereisd naar Tsjechië ten opzichte van het gewonnen uitduel met NEC van zondag.

Ajax trapt om 18.00 uur af in de Chance Arena. Dat zorgt voor een andere Europese entourage dan Ajax gewend is. "De entourage is niet van invloed. Natuurlijk is het leuk om in grote stadions te spelen als het San Siro. Maar als dit stadion vol zit, is er ook heel veel sfeer. Van onderschatting is geen sprake en er zal ook niet minder spanning zijn bij de spelers door de entourage", aldus trainer Frank de Boer op de website van Ajax.

Ajax verdedigt in Jablonec de 1-0-voorsprong uit de heenwedstrijd in Amsterdam van vorige week. Arkadiusz Milik maakte kort na rust het enige doelpunt uit een strafschop tegen de huidige nummer vijf van Tsjechië.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner