27.08.2015 17:13

Basis van zowel Ajax als Jablonec ongewijzigd

Ajacied Anwar El Ghazi (l.) en Arkadiusz Milik proberen beide te kopen in het play-offduel van de Europa League met FK Jablonec. (20-08-2015)
Ajacied Anwar El Ghazi (l.) en Arkadiusz Milik proberen beide te kopen in het play-offduel van de Europa League met FK Jablonec. (20-08-2015)

Ajax speelt donderdagavond in Tsjechië met dezelfde elf basisspelers die ook vorige week in de eerste ontmoeting met FK Jablonec aan de aftrap stonden. De Tsjechische tegenstander doet dat idem dito.

Hoewel bij Ajax afgelopen zondag tegen NEC Nijmegen Ricardo van Rhijn en Lasse Schöne in de basis stonden, krijgen donderdagavond Kenny Tete en Daley Sinkgraven weer de voorkeur. Frank de Boer gaf de jonge spelers van het weekend rust, zodat zij tegen FK Jablonec weer fit kunnen aantreden. Op de bank bij Ajax wel één wijziging ten opzichte van de eerste confrontatie met de Tsjechen: Vaclav Černý is niet opgenomen bij de wedstrijdselectie, hij wordt vervangen door de huurling van Arsenal: Yaya Sanogo.

De tegenstander van Ajax, FK Jablonec, begint ook met dezelfde elf namen die ook in Amsterdam aan de aftrap stonden. Jablonec-trainer Jaroslav Šilhavý beschikt over een fitte selectie en heeft dus keuzes te over. Ook daar slechts één wijziging op de bank. De Braziliaan Rossi is er niet bij. Hij wordt vervangen door Stanislav Tecl. 

De wedstrijd is vanaf 18.00 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner