30.08.2015 22:35

Van Persie helpt Fenerbahçe tegen Antalyaspor

In de Turkse competitie heeft Fenerbahçe zondagavond voor eigen publiek op de valreep gewonnen van Antalyaspor. De ploeg van aanvaller Robin van Persie leek met één punt genoegen te moeten nemen. Met zijn tweede treffer diep in blessuretijd zorgde de Portugees Nani alsnog voor de overwinning: 2-1.

Bij zijn eerste doelpunt (1-0) kwam de assist van Van Persie. In de zeventigste minuut maakte de Braziliaan Guilherme gelijk waarna Nani alsnog toesloeg. Met zeven punten uit drie duels klom het nog ongeslagen Fenerbahçe op doelsaldo naar de eerste plaats. Antalyaspor bleef op zes punten staan.

Galatasaray won zaterdagavond met 4-1 bij Konyaspor. Wesley Sneijder bracht voor de bezoekers twee treffers op zijn naam. De international scoorde in de 89e minuut en diep in blessuretijd. Voor Galatasaray was het de eerste zege in deze competitie. De eerste twee duels leverden slechts één punt op voor de landskampioen.