31.08.2015 16:48

Update: Excelsior heeft aanvaller binnen

Ricardo van Rhijn (r.) moet in de achtervolging bij Stanley Elbers (l.) tijdens het competitieduel Jong Ajax - Helmond Sport. (17-08-2015)
Ricardo van Rhijn (r.) moet in de achtervolging bij Stanley Elbers (l.) tijdens het competitieduel Jong Ajax - Helmond Sport. (17-08-2015)

Excelsior gaat zich versterken met Stanley Elbers. De vleugelaanvaller speelde de afgelopen twee seizoenen met Helmond Sport in de Jupiler League.

Elbers moet volgens de NOS in Rotterdam Jordan Botaka doen vergeten. De international van de Democratische Republiek Conga vertrekt naar verluidt naar Leeds United. Elbers, die zijn carrière begon bij ADO Den Haag, scoorde het afgelopen seizoen dertien keer in 33 competitieduels namens Helmond Sport. 

Excelsior kan niet gelijk een beroep doen op Elbers. De buitenspeler raakte onlangs tijdens het competitieduel met Fortuna Sittard (2-0 nederlaag, red.) geblesseerd aan zijn hamstring. Elbers moest zich na 35 spelminuten laten vervangen door Marc Koot. Het is vooralsnog onduidelijk hoelang Elbers uitgeschakeld is met zijn hamstringblessure.

Update: 31-08:2015 16:48:

Elbers is definitief speler van Excelsior. De vleugelaanvaller heeft maandagmiddag een contract voor drie seizoenen getekend bij Excelsior. "Ik heb een goed gevoel over Excelsior", aldus Elbers op de clubsite van de Kralingers. "Het is allemaal snel gegaan, want Excelsior meldde zich vrijdag en maandag heb ik mijn handtekening gezet. Ik ben heel blij dat de club snel heeft gehandeld en heb veel zin om mezelf in de Eredivisie te laten zien."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner