03.09.2015 09:34

Ajax en PSV domineren Team van de Week

Voetbal.com biedt de bezoeker in het huidige voetbalseizoen een nieuwe dienst aan. Vanaf de eerste speelronde van de Eredivisie komen wij met een Team van de Week en houden we een individuele spelersranking bij.

Het team van de week bevat deze week weer elf goed gewaardeerde spelers die becijferd zijn door De Telegraaf, Voetbal International, Algemeen Dagblad en Voetbal.com. Ditmaal zien we drie spelers van Ajax en drie spelers van PSV terug in het team van de week. Met Jaïro Riedewald, Davy Klaassen en Anwar El Ghazi levert Ajax het drietal spelers dat uitblonk tijdens de wedstrijd tegen ADO Den Haag. PSV levert op zijn beurt Jeroen Zoet, Andrés Guardado en Davy Pröpper.

Verder vinden we Timo Letschert en Bart Ramselaar terug in het elftal. Zij scoorden waardoor FC Utrecht een prima overwinning boekte op FC Groningen. Natuurlijk mogen Sam Larsson, Navarone Foor en Rens van Eijden niet ontbreken. Zij maken het elftal compleet.

Over vier speelronden gezien is wordt Oussama Tannane als beste speler van de Eredivisie gewaardeerd door de Nederlandse media. De scorende Heraclied ziet Bruno Andrade, Anwar El Ghazi, Andrés Guardado en Kenny Tete terug op een gezamenlijke tweede plaats. De slechtst gewaardeerde speler van de Eredivisie na vier speelronden is tot nu toe Michael Olaitan. De gehele spelersranking van de Eredivisie kun je hier vinden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner