07.09.2015 21:59

Gratis bezoekje aan bekerwedstrijd in Almelo

Seizoenkaarthouders van Heracles Almelo mogen gratis naar de eerste bekerwedstrijd van de club. De Eredivisionist wil hiermee haar fans bedanken, die zo trouw de seizoenstart van de formatie uit Overijssel hebben gevolgd.

Normaal gesproken zou dit een klein gebaar zijn, aangezien clubs uit de Eredivisie vroeg in het toernooi vaak aan amateurs worden gekoppeld. Heracles Almelo speelt in de tweede ronde van het bekertoernooi echter tegen Vitesse, waardoor er een heet avondje voor de boeg staat op 23 september.

Heracles Almelo en Vitesse zijn twee van de tien ploegen uit de Eredivisie die elkaar vroeg in de KNVB beker treffen. In de tweede ronde staan de volgende duels tussen Eredivisionisten op de planning:
PSV - SC Cambuur
FC Groningen - FC Twente
Ajax - De Graafschap
Feyenoord - PEC Zwolle

Daarnaast staan er ook nog vier andere wedstrijden op het programma waarbij BVO's (Betaald Voetbal Organisaties) tegenover elkaar staan. Zo strijden NAC Breda en sc Heerenveen, AZ en VVV-Venlo, Fortuna Sittard en Achilles '29 en RKC Waalwijk en Helmond Sport tegen elkaar in de tweede ronde van het toernooi. 

Voor een volledig overzicht van de gespeelde wedstrijden in de eerste ronde en de te spelen wedstrijden in de tweede ronde, kun je hier terecht. FC Groningen won vorig seizoen de beker door PEC Zwolle in de finale te verslaan.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner