09.09.2015 12:39

Goossens tekent bij Roemeense promovendus

Kostas Lamprou (l.), Wesley Verhoek (m.) en John Goossens (r.) kijken vanaf de tribune naar de wedstrijd Feyenoord - FC Utrecht. (24-08-2014)
Kostas Lamprou (l.), Wesley Verhoek (m.) en John Goossens (r.) kijken vanaf de tribune naar de wedstrijd Feyenoord - FC Utrecht. (24-08-2014)

John Goossens heeft een eenjarig contract getekend bij de Roemeense promovendus FC Voluntari. Daarin werd een clausule opgenomen dat de 27-jarige middenvelder in de winter kan vertrekken naar de Amerikaanse MLS, weet Voetbal International.

De nieuwe speler van FC Voluntari zat al een tijd zonder club. Er kwamen wel verschillende aanbiedingen voorbij, maar daar ging Goossens niet op in. Daarbij zat een club uit de MLS, maar de bal begint daar pas weer in januari te rollen. Met zijn contract in Roemenië wil Goossens de komende maanden overbruggen.

Daar gaat Goossens aan de slag bij de promovendus van vorig seizoen. Na de promotie naar het hoogste Roemeense voetbalniveau is FC Voluntari het seizoen slecht van start gegaan. De club staat na negen speelrondes op de voorlaatste plaats en is nog steeds op zoek naar de eerste competitiezege. FC Voluntari speelde wel vier keer gelijk.

Goossens beleefde zijn beste periode als profvoetballer bij NEC. De middenvelder verdiende daar een transfer naar Feyenoord, maar zijn vertrek werd nooit een succes. Eind 2014 speelde Goossens nog twee maanden voor FC PUne City uit India.


 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner