13.09.2015 11:16

Fischer: "Hebben zeker een punt gewonnen"

Bij Ajax zijn ze zeer ontevreden met het eerste puntenverlies van het seizoen, maar Viktor Fischer pakt liever de positieve punten uit het gelijkspel tegen FC Twente. De Deen scoorde de aansluitingstreffer en kon dus positief terugkijken.

"Voor de wedstrijd zou ik gezegd hebben dat we twee punten verloren zouden hebben, maar op basis van deze wedstrijd hebben we er zeker één gewonnen", stelt een optimistische Deen voor de camera van AT5. Fischer was belangrijk als invaller, aangezien hij na een schitterende pass de 2-1 maakte in Enschede.

"Daar is onze wedstrijd begonnen. Het moet nog veel beter, maar daar hebben we wel de tijd voor. We hadden in de tweede helft meer beleving. Het moest echt, dus moesten we naar voren. Ik voelde duidelijk een verschil met de eerste helft. Maar goed, ik stond na rust ook op het veld, dan kun je meer doen. De eerste helft vond ik in ieder geval echt niet goed."

Fischer was een paar seizoenen geleden één van de eerste namen die werd opgeschreven op het opstellingsformulier, maar na een zware blessure wil Ajax hem rustig brengen. Fischer zelf denkt daar anders over. "Je wilt dat de trainer je naam zo spoedig mogelijk noemt. Gelukkig gebeurde dat al vroeg in de tweede helft."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner