14.09.2015 17:41

Ibrahimović moet wellicht toekijken tegen Malmö

Aanvaller Zlatan Ibrahimović van Paris Saint-Germain moet de speciale thuiswedstrijd tegen zijn vroegere club Malmö FF dinsdagavond in de Champions League mogelijk missen. De Zweedse vedette heeft last van een knieblessure. Hij miste daardoor afgelopen vrijdag de wedstrijd tegen Bordeaux (2-2).

"Ik weet nog niet of hij kan spelen. We moeten afwachten hoe hij op de laatste training reageert. Daarna nemen we een beslissing", liet coach Laurent Blanc maandag weten.

Voor Ibrahimovic (33) is de koppeling aan Malmö FF de groepsfase heel bijzonder. "Het is meer dan een droom die uitkomt, het is het lot", sprak de oud-Ajacied met gevoel voor dramatiek. "Malmö is de club waar ik ben begonnen. Ik ben geboren en getogen in de stad en heb er nog veel vrienden. Ik vind het prachtig dat ik Malmö nu in de Champions League tegenkom. Ik kijk vooral uit naar de uitwedstrijd. Dat zal een fantastisch moment zijn voor mij. Dan keer ik echt terug op de plek waar het voor mij allemaal begon. Ik zal nooit vergeten waar ik vandaan kom. Malmö zal altijd mijn thuis zijn."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner