14.09.2015 19:49

Thulani Serero maakt rentree bij Jong Ajax

Trainers Jaap Stam en Andries Unlderink beschikken vanavond over vijf A-selectiespelers. André Onana, Mike van der Hoorn, Yaya Sanogo, Amin Younes en Thulani Serero. Voor Serero betekent dat zijn rentree voor Ajax nadat hij eerder al minuten maakte voor Zuid-Afrika.

Frank de Boer zei na de confrontatie tegen FC Twente al dat de herstelde Afrikaan minuten moest maken bij Jong Ajax. Ook aanvaller Amin Younes krijgt kans op speelminuten van trainer Frank de Boer. "Amin doet het heel goed, ook op de training. Maar ik moet keuzes maken. Younes heeft speelminuten nodig. Het is een kwestie van tijd voordat hij zijn eerste minuten in het eerste gaat maken", aldus Frank de Boer deze week op de website van Ajax. De overige spelers die vanavond in actie komen voor Jong Ajax: Django Warmerdam, Damian van Bruggen, Donny van de Beek, Leeroy Owusu, Abdelhak Nouri en Vaclav Cerny.

Geen verrassingen bij de opstelling van Telstar. De elf spelers die trainer Michel Vonk vanavond het veld op stuurt: Wesley Zonneveld, Bryan Ottenhoff, Jordy Tutuarima, Dustin Mijnders, Crescendo van Berkel, Frank Korpershoek, Mohammed Ajnane, Tom Noordhoff, Marko Maletic, Fabian Serrarens en Stefano Lilipaly. 

Volg het duel hier LIVE.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner