15.09.2015 12:05

Twente-doelman: "We overhaasten niks"

Sonny Stevens raakte vorig jaar zwaar geblesseerd aan zijn knie. De sluitpost van FC Twente is op de weg terug, maar wil niks overhaasten. 

"We doen rustig aan en overhaasten niks", aldus Stevens in gesprek met FC Twente TV. "Alles gaat volgens het protocol en dat houden we mooi aan. We trainen hier hartstikke hard en alles gaat goed. Dus ik ga er zeker vanuit dat ik weer op mijn oude niveau terugkom."

Stevens mist de trainingen op het veld. "Als je op het veld staat en je traint met de jongens, dan krijg je een hechtere band. Maar ik ben hier elke dag en ik zie ze elke dag. We eten samen, dus ik zie ze wel genoeg. Ik train alleen niet op het veld met ze", aldus Stevens, die revalideert samen met Torgeir Børven. "We trainen in principe iedere dagen met elkaar. Soms is de ene een stapje voor op de ander en dan probeer je daar een beetje naar toe te werken, dus we hebben heel veel aan elkaar."

"Ik hoop natuurlijk dat ik rond de winterstop fit ben, zodat ik in de tweede competitiehelft kan aansluiten bij het eerste elftal", vervolgt de doelman. "Maar dat moet de tijd uitwijzen. Ik weet nog niet wanneer ik terugkom en hoe fit, dus we gaan het allemaal beleven. Ik probeer eerst helemaal fit te worden en daarna wedstrijdfit. Daarna ga ik zeker weer voor die plek onder de lat."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner