19.09.2015 09:45

Van Duinen doet Verbeek pijn met eerste goal

Mike van Duinen schreeuwt het uit nadat hij zijn eerste goal in dienst van Fortuna Düsseldorf heeft gemaakt. Het is ook meteen een belangrijk doelpunt, aangezien hij in de laatste minuut van de wedstrijd tegen VfL Bochum de gelijkmakende 1-1 scoort. (18-09-2015)

Gertjan Verbeek heeft dure punten verspeeld in de strijd om het landskampioenschap in de 2. Bundesliga en daar mag hij Mike van Duinen boos voor aankijken. De Nederlandse spits maakte in de laatste minuut zijn eerste doelpunt voor Fortuna Düsseldorf en bezorgde zijn ploeg een punt.

Tim Hoogland had VfL Bochum in de eerste helft op een voorsprong gezet en lang leek dit de winnende treffer te worden voor Verbeek, die met zijn ploeg bovenaan staat in de competitie. Van Duinen gooide echter roet in het eten, door in de zestien een voorzet binnen te koppen. Voor Van Duinen is het zijn eerste goal in acht wedstrijden voor Fortuna Düsseldorf. De wedstrijd eindigde overigens met twee Nederlanders op het veld, aangezien Giliano Wijnaldum vlak voor tijd zijn opwachting maakte als invaller.

Bekijk hieronder de beelden van de wedstrijd VfL Bochum - Fortuna Düsseldorf. Rond minuut 4.20 volgt de gelijkmaker van Van Duinen.