20.09.2015 21:29

Bazoer blij met winst: "Het is wel lekker"

Riechedly Bazoer is blij dat AFC Ajax heeft gewonnen van SBV Excelsior. De Amsterdammers wonnen met 0-2 en Bazoer is blij dat het daardoor een gat heeft geslagen met de concurrentie.

Ajax won als enige traditionele top-drie club. Daarmee slaat het een klein gat met Feyenoord en PSV. "Als je ziet dat PSV en Feyenoord punten hebben laten liggen, dan is het lekker dat wij hier de drie punten pakken", aldus de tiener tegen AT5. Over het spel was hij nog niet helemaal tevreden. "In de eerste helft creëerden we vier grote kansen. Er gaan er twee in. Die van mij moest er eigenlijk ook in. In de tweede helft moesten we zeker geen gas terugnemen. De trainer zei dat we op dezelfde voet verder moesten gaan."

Trainer Frank de Boer gaf in de rust aan dat Ajax door moest drukken en zeker geen gas terug moest nemen. "Dat hebben we ook gedaan. We kregen een paar kansen, en die moesten er ook in", zo vindt Bazoer die wel toegeeft dat het duel van afgelopen donderdag tegen Celtic FC zijn tol eiste. "Je ziet dat we vanaf de zeventigste minuut een beetje vermoeid raken. Al met al hebben we het wel goed gedaan, denk ik."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner