22.09.2015 13:47

Been over nieuwe club: "Verliep positief"

Oud-Feyenoord-trainer Mario Been is analyticus bij de wedstrijd Feyenoord - Besiktas. (30-07-2014)
Oud-Feyenoord-trainer Mario Been is analyticus bij de wedstrijd Feyenoord - Besiktas. (30-07-2014)

Mario Been heeft de geruchten bevestigd dat hij zo goed als zeker vertrekt richting Israël om daar Hapoel Tel Aviv te gaan trainen. De oud-Feyenoorder heeft er zin in.

Been vertelt tegen FOX Sports dat hij naar Israël is afgereisd om met de club te praten en de trainer gaat er zelf vanuit dat het overgang binnenkort definitief wordt. "Het verliep allemaal heel positief", aldus de Nederlander. Been had gehoopt dat het al rond zou zijn, maar vanwege een onverklaarbare reden duurt het even wat langer, zo legt hij uit. "We gingen uit elkaar met het idee dat ik vrijdag het vliegtuig zou pakken om te gaan tekenen. Maar plots werd ik teruggebeld met de mededeling dat ze intern nog een paar puntjes op de i moeten zetten. Vreemd, ik dacht dat het al beslist was. Dus ik moet even wachten nu, maar dat verandert niets aan het feit dat ik daar graag naar toe ga."

De overgang is dus zo goed als zeker. Been kijkt al uit naar het avontuur bij zijn nieuwe club. "Het is een mooie club, waar een grote schoonmaak is gehouden", aldus Been die zag dat zijn voorganger na twee duels al werd ontslagen. Daardoor gaat de bezem door de organisatie. "Een nieuw bestuur, een nieuwe directeur en veel nieuwe spelers. Er ligt ook een compleet nieuw trainingscomplex. Technisch ziet het er allemaal erg goed uit."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner