24.09.2015 10:02

Pröpper baalt: "Hebben het niet afgestraft"

Robin Pröpper (l.) zet Arkadiusz Milik (r.) van de bal tijdens het bekerduel Ajax - De Graafschap. (23-09-2015)
Robin Pröpper (l.) zet Arkadiusz Milik (r.) van de bal tijdens het bekerduel Ajax - De Graafschap. (23-09-2015)

De Graafschap-aanvoerder Robin Pröpper baalt dat de Doetinchemmers niet hebben geprofiteerd van een aantal goede mogelijkheden tijdens het bekerduel met Ajax (2-0 overwinning voor de Amsterdammers, red.).

Na een klein kwartiertje leek De Graafschap op voorsprong te komen. Erik Quekel scoorde namens De Graafschap, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel door scheidsrechter Jeroen Manschot. "Ja, zonde dat die goal buitenspel was. We scoorden als eerste. Als hij had geteld, had het een mooie wedstrijd kunnen worden, maar daarna hebben we te weinig gedaan."

Pröpper vierde woensdagavond zijn 22e verjaardag in de Amsterdam ArenA. "Het is extra zuur dat we onze kansen niet hebben afgemaakt, dat was namelijk een mooi verjaardagscadeautje geweest. Je wilt natuurlijk wel doorbekeren en dat had gekund, maar we hebben het niet afgestraft. Daardoor heeft Ajax natuurlijk wel verdiend gewonnen", aldus Pröpper, die wel progressie zag in vergelijking tot het duel met Vitesse (3-0 nederlaag, red.). "We zijn veel langer in de wedstrijd gebleven. Tegen Vitesse gingen we iets te optimistisch van start. Tegen Ajax wilden we minder naïef zijn. En dat gaan we de komende tijd vaker doen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner