24.09.2015 11:45

Vermeij verbijt zich op de bank: "Wil spelen"

Vincent Vermeij (l.) moet in de achtervolging bij Nick Viergever (r.) tijdens het bekerduel Ajax - De Graafschap. (23-09-2015)
Vincent Vermeij (l.) moet in de achtervolging bij Nick Viergever (r.) tijdens het bekerduel Ajax - De Graafschap. (23-09-2015)

Vincent Vermeij mocht tijdens het bekerduel met Ajax (2-0 nederlaag, red.) weer in de basis beginnen, maar de spits zit dit seizoen vaker op de bank dan hem lief is.

Vermeij mocht tegen Ajax starten omdat Nathan Kabasele geschorst werd na een akkefietje tijdens Vitesse - De Graafschap. Daarnaast kon Cas Peters niet in actie komen wegens een blessure. "Ik wil gewoon laten zien dat ik van waarde ben in deze selectie en dat ik gewoon elke wedstrijd wil spelen", vertelt Vermeij aan FOX Sports. "Ik hoop dat ik tegen Ajax weer iets goeds heb laten zien aan de trainer, al hebben we weer een nederlaag geleden." 

"Het is erg moeilijk tegen Ajax natuurlijk, in het algemeen al", vervolgt de boomlange spits van De Graafschap. "Wij zijn het seizoen slecht begonnen, dan hoop je in de beker wat anders te laten zien. Maar helaas, het is toch nog 2-0 geworden. Ik denk dat we het aan het begin nog spannend hadden kunnen maken, we hebben kansen gecreëerd en dan is het zonde dat die 1-0 moet vallen in de eerste helft."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner