24.09.2015 21:08

AS Monaco voorkomt ternauwernood blamage

AS Monaco heeft donderdagavond ternauwernood puntenverlies weten te voorkomen in de uitwedstrijd tegen Montpellier HSC. De Monegasken wonnen met 3-2, nadat ze in de rust nog met 2-0 achter stonden tegen de hekkensluiter in de Ligue 1. De Braziliaan Fabinho benutte in de 95e minuut een strafschop en zorgde daarmee voor de overwinning voor Monaco.

Daniel Congré zette Montpellier halverwege de eerste helft op voorsprong. Een eigen doelpunt van Guido Carrillo zorgde ervoor dat de thuisploeg met 2-0 ging rusten. Fábio Coentrão bracht Monaco na 56 minuten terug in de wedstrijd. Tien minuten later stond het gelijk door een treffer van Thomas Lemar. Daar leek het bij te blijven, totdat Fabinho diep in blessuretijd het buitenkansje kreeg en niet faalde.

AS Monaco staat dankzij de overwinning in de middenmoot, op zes punten van koploper Paris Saint-Germain.