26.09.2015 19:41

Paris Saint-Germain op tijd wakker in Nantes

Paris Saint-Germain heeft zich zaterdag niet laten verrassen door laagvlieger FC Nantes. Die ploeg kwam wel op voorsprong, maar in de tweede helft stelde de koploper uit Parijs orde op zaken: 1-4.

Een vroege treffer van Yacine Bammou leek de perfecte start voor Nantes en de hele eerste helft mocht de ploeg hopen op een stunt. In de tweede helft deden de grote namen bij 'PSG' echter van zich spreken. Zlatan Ibrahimovic, Edinson Cavani en Ángel Di María pikten allemaal hun doelpunt mee. Serge Aurier bepaalde de eindstand op 1-4.

PSG is nog ongeslagen in de Franse competitie. Na zes zeges en twee keer een gelijkspel heeft het team van trainer Laurent Blanc twintig punten. Daarmee gaat de titelverdediger aan kop in de Ligue 1.