01.10.2015 20:24

Fischer start bij Ajax in Europees uitduel

Kenny Tete (r.) en Viktor Fischer doen weinig voor elkaar onder op de training van Ajax. (13-07-2015)
Kenny Tete (r.) en Viktor Fischer doen weinig voor elkaar onder op de training van Ajax. (13-07-2015)

Viktor Fischer start donderdagavond in de Europa League opnieuw in de basis van Ajax. Het is de enige wijziging die trainer Frank de Boer doorvoert in zijn basiself voor het uitduel met het Noorse Molde FK. 

Ook tijdens het Europa League-treffen met Celtic mocht Fischer vanaf de eerste minuut beginnen. Afgelopen weekend begon hij nog op de bank tijdens het thuisduel in de Eredivisie met FC Groningen. Amin Younes kreeg in die wedstrijd de voorkeur boven de Deen en stond voor het eerst in de basis van het eerste van Ajax. Die basisplaats is hij dus alweer kwijt, althans voorlopig. Als invaller besliste Fischer het duel tegen FC Groningen op fraaie wijze en hij wordt voor zijn optreden beloond door De Boer. Verder stuurt de trainer van de Amsterdammers dezelfde namen het veld in als tegen de Groningers.

Molde FK kampt met een aantal afwezigen en Erling Moe, de coach van de Noren, heeft daarom wat moeten puzzelen in zijn opstelling. Zo is Mohamed Elyounoussi, één  van de uitblinkers in het elftal van Molde, er donderdagavond niet bij. Harmeet Singh, ex-speler van Feyenoord, en Daniel Hestad, ex-Heerenveen, hebben beiden een basisplaats in het team van Moe.

De wedstrijd tussen Molde FK en Ajax is hier live te volgen!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner