01.10.2015 23:56

Ontevreden De Boer: "Geen man overboord"

Met het gelijkspel donderdag in de Europa League bij Molde FK (1-1) was trainer Frank de Boer van Ajax verre van tevreden. "Maar toch is er nog geen man overboord in deze poule", zei De Boer, die twee weken geleden met Ajax gelijkspeelde tegen Celtic. Met twee punten uit evenveel wedstrijden doen de Amsterdammers volop mee in groep A.

De Boer erkende dat Ajax had verzuimd de volle buit te pakken in Noorwegen. "Wij hadden de meeste kansen, daarom ben ik niet blij met 1-1. We kregen kans op kans. In de tweede helft hebben we de grip wel een tijdje uit handen gegeven door keer op keer stom balverlies. Daardoor konden we de tegenstander nooit bij de strot grijpen. Gelukkig zagen we op het eind het licht weer, toen kregen we direct drie goede kansen. We hadden de wedstrijd nog naar ons toe kunnen trekken. Daarom ben ik niet helemaal tevreden."

Aanvoerder Davy Klaassen vond dat Ajax had moeten winnen van Molde. "We vergaten onszelf te belonen. Zonde, die bal had er gewoon een keer in gemoeten."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner