06.10.2015 20:50

Update: Kali op proef bij Slowaakse club

Anouar Kali is gefocust tijdens FC Utrecht - PEC Zwolle. (01-02-2015)
Anouar Kali is gefocust tijdens FC Utrecht - PEC Zwolle. (01-02-2015)

De Graafschap kan een streep zetten door de transfer van Anouar Kali. FC Utrecht wil namelijk geld zien voor de 24-jarige transfervrije middenvelder.

Kali vertrok in februari van FC Utrecht naar Qatar. De middenvelder ging spelen voor Al-Arabi, maar speelde nimmer voor die club. Kali ontving geen salaris en liet daardoor zijn contract ontbinden. Kali trainde onlangs mee bij De Graafschap en de club uit Doetinchem wil graag in zee met Kali, maar FC Utrecht steekt daar een stokje voor.

"Gaat Anouar Kali weer in Nederland voetballen, dan wil FC Utrecht een transfersom zien", aldus technisch manager Peter Hofstede van De Graafschap in gesprek met De Gelderlander. "Daar kunnen wij niet aan voldoen. Als hij naar een buitenlandse club gaat, is die clausule er niet. En er is nu ook een buitenlandse club in hem geïnteresseerd, dus wordt het lastig voor ons. We willen Kali nog steeds graag inlijven, maar hebben ook gezegd dat er deze week duidelijkheid moet komen."

Update 6 oktober 2010, 20:50:11 - Kali op proef bij Slowaakse club

Anouar Kali gaat mogelijk bij Slovan Bratislava aan de slag. De Slowaakse club meldt dat de middenvelder op proef is. De Graafschap wilde de 24-jarige speler ook graag inlijven, maar dan zou de promovendus een transfersom aan FC Utrecht moeten betalen. Tekent Kali in het buitenland, dan is er geen clausule waarbij de Domstedelingen geld ontvangen. Slovan Bratislava is de huidige nummer drie van de Super Liga, waar FK AS Trenčín aan kop gaat.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner