13.10.2015 19:25

Bruins: "Blij om weer op het veld te staan’’

Luigi Bruins (l.) feliciteert Jeff Stans na zijn gelijkmaker tegen PEC Zwolle. (22-03-2015)
Luigi Bruins (l.) feliciteert Jeff Stans na zijn gelijkmaker tegen PEC Zwolle. (22-03-2015)

Luigi Bruins heeft na zeven maanden zijn rentree weer gemaakt op de Nederlandse velden. De middenvelder van Excelsior maakte samen met Stanley Elbers dinsdagmiddag zijn rentree bij een oefenduel tussen de beloften van Excelsior en FC Utrecht. 

"Ik ben blij om weer op het veld te staan", zei Luigi Bruins na de wedstrijd die de beloften van Excelsior met 2-0 wonnen van de Utrechters. "Het waren zeven zware maanden, vooral mentaal." Bruins kreeg maanden geleden last van een slijmbeursontsteking waar normaal gesproken een paar weken voor staan. Bij de Rotterdammer ging het echter anders, hij moest maar liefst zeven maanden toekijken. 

Bruins hield een goed gevoel over na de 45 minuten die hij dinsdagmiddag speelde bij de beloften. "Ik voelde me goed. Wat hierna komt weet ik nog niet, daar moeten we het nog over hebben. Het bekerduel tegen Excelsior'31 is voorlopig mijn doel om er weer bij te zijn, maar wie weet lukt het wel eerder."

Ook Stanley Elbers maakte weer zijn eerste 45 minuten. Elbers, die in de zomer overkwam van Helmond Sport, maakte nog geen minuten in het eerste elftal. De nieuweling kampte nog met een hamstringblessure, maar na afloop van vanmiddag voelde hij zich goed. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner