15.10.2015 21:47

John de Wolf weer naar Topklasse als trainer

John de Wolf keert terug naar de Topklasse Zaterdag. De oud-speler van onder andere Sparta, FC Groningen en Feyenoord was al kort trainer van Excelsior Maassluis, maar gaat nu als de slag als trainer van GVVV.

Dit meldt de amateurclub donderdagavond. GVVV zit momenteel zonder hoofdtrainer, nadat de club besloot om niet door te gaan met Erik Assink, die na vijf succesvolle jaren geen succes kon boeken in het huidige seizoen in de Topklasse. Momenteel staat assistent-trainer Jan Diepeveen voor de groep, maar hij wordt volgens de geruchten dus afgelost door De Wolf.

GVVV staat momenteel op de veertiende plek in de Topklasse Zaterdag. De ploeg wil dolgraag uitkomen in de nieuwe competitie van Nederland, de Landelijke Divisie, maar met een veertiende positie gaat dit niet lukken voor de ploeg. De Wolf trainde al vier amateurclubs in zijn trainerscarrière, maar stond nog nooit als eindverantwoordelijke voor de groep van een profclub. De Wolf tekent een contract tot aan het einde van het seizoen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner