17.10.2015 20:58

Papa Sneijder wint van Gençlerbirliği

Galatasaray heeft zich zaterdag aan kop genesteld in de Turkse Süper Lig. De ploeg van kersverse vader Wesley Sneijder won op eigen veld met 4-1 van Gençlerbirliği. Bij rust stond Galatasaray nog met 1-0 achter tegen de laagvlieger.

Moestafa El Kabir, de Nederlandse spits bij Gençlerbirliği, zette de gasten vlak voor rust op voorsprong. Kort na de pauze zorgde Bilal Kisa voor 1-1. Vier minuten daarna was het 2-1 via Aurélien Chedjou. Yasin Öztekin maakte er 3-1 van, waarna Sneijder naar de kant werd gehaald. Burak Yılmaz, pas drie minuten in het veld, tekende kort voor tijd voor de eindstand. Hij benutte een strafschop.

Beşiktaş kan de koppositie zondag weer overnemen van Galatasaray. Fenerbahçe kan in punten gelijk komen.