22.10.2015 12:22

Van de Looi: "We weten wat ze doen"

FC Groningen-trainer Erwin van de Looi denkt te weten hoe hij Slovan Liberec moet bestrijden. De Groningers nemen het donderdagavond in de Europa League op tegen de Tsjechische club.

"We gaan 100 procent voor drie punten, maar als je de ploeg van Liberec hebt gezien, weet je dat het zeker geen gemakkelijke opgave is", aldus Van de Looi op de clubsite van de Groningers. "Liberec heeft een aanvallende ploeg, ze spelen met lef. We weten wat ze doen, hoe ze het doen en wat wij daartegenover moeten stellen."

Michael de Leeuw keert tegen Slovan Liberec terug in de wedstrijdselectie, maar Van de Looi wil niets kwijt over zijn opstelling. "Iedereen die we hebben meegenomen is fit genoeg om te beginnen, maar verder wil ik niets kwijt", aldus Van de Looi, die blij is met de steun van de supporters in Tsjechië. Naar verluidt reizen er tweeduizend supporters naar Tsjechië. "De komst van zoveel supporters is natuurlijk fantastisch en het geeft aan hoe deze wedstrijd leeft. We kunnen een steuntje in de rug goed gebruiken. De hoeveelheid supporters is iets unieks, dat hebben ze hier vast nog niet vaak meegemaakt en gaan ze ook niet vaak meer meemaken, denk ik."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner