22.10.2015 19:52

Cillessen keert terug onder de lat bij Ajax

Ajax-trainer Frank de Boer kan tijdens het Europa League-duel met Fenerbahçe weer een beroep doen op Jasper Cillessen. De sluitpost moest onlangs het competitieduel met Heracles Almelo missen wegens een rugblessure.

Naast de basisplaats van Cillessen voert De Boer in vergelijking tot de wedstrijd tegen Heracles Almelo (2-0 winst, red.) nog één wijziging toe. Kenny Tete krijgt - zoals verwacht - rust van De Boer. Ricardo van Rhijn is daardoor donderdagavond de rechtsback van Ajax. Anwar El Ghazi blijft in de punt van de aanval staan. Hij wordt net als tegen Heracles Almelo geflankeerd door Lasse Schöne en Viktor Fischer.

Fenerbahçe-trainer Vítor Pereira heeft in vergelijking tot het duel van afgelopen weekend met Kayserispor (1-0 overwinning, red.) vier wijzigingen doorgevoerd. Fabiano, Gökhan Gönül, Diego en Caner Erkin hebben donderdagavond een basisplaats. Volkan Demirel, Hasan-Ali Kaldırım, Şener Özbayraklı en Fernandão staan daarentegen niet in het elftal van de Portugees Pereira. Robin van Persie kan net als afgelopen weekend rekenen op een basisplaats.

De wedstrijd is LIVE te volgen. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner