23.10.2015 10:47

Cillessen sneert naar team: "Een klotegevoel"

Ajax-doelman Jasper Cillessen bekijkt het veld van het Sükrü Saracoglu stadion voor het Europa League-duel met Fenerbahçe. (22-10-2015)
Ajax-doelman Jasper Cillessen bekijkt het veld van het Sükrü Saracoglu stadion voor het Europa League-duel met Fenerbahçe. (22-10-2015)

Jasper Cillessen heeft een sneer uitgedeeld aan zijn ploeggenoten. De doelman was na afloop van het Europa League-duel van Ajax op bezoek bij Fenerbahçe (1-0) teleurgesteld en uitte zijn frustratie. "Ik ga naar huis met een klotegevoel."

Ajax gaf een gelijkspel in de slotfase weg. "Er was een corner en die wordt veranderd van richting door Dave (Davy Klaassen, red.). Die spits kopt hem binnen en ik ben onderweg en hij raakt hem aan. Heel veel pech volgens mij en dan valt hij binnen. Dat is extra zuur vooral gezien het tijdstip van de wedstrijd", zegt Cillessen in gesprek met AT5.

In zijn analyse toont Cillessen zich kritisch tegenover zijn ploeggenoten. "Wat het probleem is moet je aan de aanvallers vragen. Ik schiet ze niet op goal, om het zo maar te zeggen. Dat heb ik ook. Ik denk dat als je een goal maakt dan kan het een leuke avond worden, alleen het gebeurt niet. Dan moet je oppassen voor de tegenaanval en scoren zij in een standaardsituatie. Dat maakt het extra zuur."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner