23.10.2015 11:33

"Was fantastisch om terug te zijn bij AZ"

Het Europa League-duel van donderdag tussen AZ en FC Augsburg was een speciale voor verdediger Ragnar Klavan. De Est stond 3,5 jaar onder contract in Alkmaar, maar verdient zijn brood nu in Duitsland. "Het was fantastisch om hier terug te zijn."

"Het voelde alsof ik weer thuis was", zegt Klavan tegen RTV Noord-Holland. De voormalige speler van AZ stapte met Augsburg met een 0-1 zege van het veld, maar vond dat de Noord-Hollander het beste van het spel hadden. "Gedurende de wedstrijd raakte ik onder de indruk van het spel van AZ. Ze hadden veel balbezit en dat is knap met zo'n jonge groep."

De bezoekers kregen in Alkmaar één kans en die was meteen raak. "We wisten dat we niet veel kansen zouden krijgen, dus de kansen die je krijgt moet je dan afmaken. En dat hebben we gedaan", vervolgt Klavan. Dat betekent dat het in de poule nog alle kanten op kan. "Athletic is de duidelijke favoriet in deze groep. Maar je ziet dat AZ ervan kan winnen dus dat is het bewijs dat alles mogelijk is. Dat maakt deze groep zo interessant", besluit Klavan.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner