23.10.2015 19:20

Brama en Begois in basisopstelling PEC Zwolle

Coach Ron Jans van PEC Zwolle moet noodgedwongen posities wijzigen in zijn basiself. Rick Dekker ontbreekt op het middenveld met een blessure en wordt vervangen door Abdel Malek El Hasnaoui. Ouasim Bouy is geschorst na zijn rode kaart van afgelopen zondag. De van een blessure teruggekeerde Wout Brama speelt in plaats van Bouy.

De meest opmerkelijke wissel in het elftal van Zwolle is die onder de lat. Kevin Begois is weer hersteld van zijn blessure en pakt direct zijn plaats tussen de palen terug. Mickey van der Hart presteerde de laatste weken minder en incasseerde veel tegendoelpunten. Tegen FC Utrecht neemt Van der Hart een plekje in op de reservebank.

Ook bij de bezoekers uit Utrecht zijn drie wijzigingen te noteren. Louis Nganioni krijgt de voorkeur boven Kevin Conboy op linksback. Yassin Ayoub keert terug van een disciplinaire schorsing ten koste van Mark Diemers. Aanvoerder Willem Janssen is niet fit en wordt vervangen door Kristoffer Petterson. Verdediger Timo Letschert had een griepje deze week, maar verschijnt gewoon aan de aftrap in het IJsseldeltastadion.

De wedstrijd is vanaf 20.00 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner