24.10.2015 18:56

Agyepong en Hölscher op flanken tegen PSV

Thomas Agyepong en Tim Hölscher krijgen tegen PSV een kans om zich te bewijzen vanaf het eerste fluitsignaal. De aanvallers vormen samen met Jari Oosterwijk de aanvallende linie tegen de landskampioen. Voor beide spelers is het de eerste basisplaats van dit seizoen in het elftal van FC Twente.

Beide spelers krijgen een kans omdat Michael Olaitan geen indruk weet te maken in het elftal van FC Twente en daarom op de bank begint zaterdag, terwijl Chinedu Ede geblesseerd is. Ook Jeroen van der Lely speelt tegen PSV, aangezien Robbert Schilder geblesseerd moest afhaken in aanloop van deze wedstrijd. Renato Tapia en Shadrach Eghan verloren de concurrentiestrijd op het middenveld van Kamohelo Mokotjo, Hakim Ziyech en Felipe Gutiérrez.

Bij PSV krijgt Adam Maher de voorkeur boven Jorrit Hendrix in de basisopstelling. Het lijkt voor de hand te liggen dat Hendrix rust krijgt, aangezien PSV ook in Europees verband speelt en dus een druk schema heeft. Joshua Brenet is de vervanger van de geblesseerde Simon Poulsen, waardoor Jordy de Wijs, die de Deense back in de Champions League nog verving en daarmee zijn debuut in de hoofdmacht maakte, nog even moet wachten op zijn debuut in de Eredivisie. Voorin moeten Jürgen Locadia, spits Luuk de Jong en Luciano Narsingh voor de goals zorgen.

Het duel is hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner