25.10.2015 13:24

Fischer en Younes in de aanval tegen Vitesse

Frank de Boer kiest voor de uitwedstrijd tegen Vitesse voor zowel Viktor Fischer als Amin Younes. Normaal gesproken lossen de spelers elkaar af als linksbuiten, maar in Arnhem staat de Deen in de spits en de Duitser op de flanken.

Daarnaast heeft Daley Sinkgraven weer eens een basisplaats bij Ajax. De van sc Heerenveen overgekomen voetballer krijgt een kans, omdat Anwar El Ghazi vlak voor de wedstrijd ziek is afgehaakt. Kenny Tete keert weer terug in de basisopstelling, nadat hij in de doordeweekse wedstrijd van Ajax in de Europa League rust kreeg. Sam Hendriks zit voor het eerst bij de selectie, maar begint op de bank.

Bij Vitesse heeft Peter Bosz besloten om zijn basisopstelling niet te veranderen ten opzichte van de vorige competitiewedstrijd. De eindverantwoordelijke in Arnhem heeft daar ook geen reden toe, aangezien zijn ploeg vorige week met maar liefst 5-1 won van PEC Zwolle. Dominic Solanke is dus weer de spits van Vitesse, Marvelous Nakamba mag weer stofzuigen op het middenveld. 

De wedstrijd is vanaf 14.30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner