27.10.2015 12:21

'Man United denkt aan Braziliaan van Lazio'

Felipe Anderson kan juichen na een van zijn twee treffers tijdens het competitieduel Lazio Roma - Torino. (25-10-2015)
Felipe Anderson kan juichen na een van zijn twee treffers tijdens het competitieduel Lazio Roma - Torino. (25-10-2015)

Manchester United gaat in januari een poging wagen om Felipe Anderson los te weken bij Lazio Roma. Naar verluidt zou Manchester United afgelopen zomer ook al concrete belangstelling voor de Braziliaan hebben gehad.

Volgens Gazzetta dello Sport is de kans groot dat Manchester United in januari een nieuw bod gaat uitbrengen op Felipe Anderson. Het Italiaanse medium meldt dat Lazio Roma afgelopen zomer al een bod van bijna veertig miljoen euro op de Braziliaan heeft afgewezen. De aanvallende middenvelder, die ook op de vleugel uit de voeten kan, groeide het afgelopen seizoen uit tot smaakmaker van Lazio Roma.

De Braziliaan scoorde vorig seizoen tien treffers in 32 competitiewedstrijden. Tijdens het huidige seizoen staat de teller na negen competitiewedstrijden op vier doelpunten. De Braziliaan staat sinds de zomer van 2013 onder contract bij Lazio Roma, daarvoor speelde hij in eigen land namens Santos FC. 

Felipe Anderson, die in juni debuteerde voor de nationale ploeg van Brazilië, heeft bij Lazio Roma nog een contract tot medio 2020.  

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner