27.10.2015 16:34

Heracles niet op volle sterkte tegen amateurs

Blijdschap bij Heracles Almelo trainer John Stegeman na de gewonnen wedstrijd tegen FC Utrecht in de Eredivisie. (07-12-14)
Blijdschap bij Heracles Almelo trainer John Stegeman na de gewonnen wedstrijd tegen FC Utrecht in de Eredivisie. (07-12-14)

Heracles Almelo presteert verrassend goed in de Eredivisie en is ook nog actief in het nationale bekertoernooi. Dinsdag neemt de nummer vier van de Nederlandse competitie het op tegen Koninklijke HFC. Die wedstrijd is volgens John Stegeman een goede mogelijkheid om andere jongens aan het werk te zien.

"We zullen een aantal posities wijzigen ten opzichte van afgelopen weekend. Ramon Zomer geeft wat last van de knie en Thomas Bruns van de hamstring. Die twee zijn er dus niet bij. Daarnaast zal Renze Fij starten onder de lat. Bram heeft vorige week tegen Ajax een knietje in het bovenbeen gekregen, hij heeft er alles aan gedaan om tegen De Graafschap te kunnen spelen en dat is gelukt. Maar het is nog steeds bont en blauw en dus is hij er morgen ook niet bij", meldt Stegeman op de clubwebsite van Heracles Almelo.

Ook Bas Sibum, Oussama Tannane, Rick Hemmink, Peter van Ooijen en Dario Vujičević kunnen vanwege blessures niet meedoen tegen de Topklasser. "Andere spelers verdienen het ook om minuten te maken. Een aantal jongens klopt op de deur, die wil ik ook de kans geven. Bovendien spelen we binnen vijf dagen drie wedstrijden, dan kijk je ook naar de belasting en belastbaarheid. Morgen telt maar één ding: de koker in. We willen allemaal goed en mooi voetballen, maar het gaat om winnen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner