28.10.2015 09:33

PSV'er wil vertrekken: "Speel te weinig"

Rai Vloet bedankt het publiek van PSV na afloop van de gewonnen (6-0) bekerwedstrijd tegen de amateurs van SC Genemuiden
Rai Vloet bedankt het publiek van PSV na afloop van de gewonnen (6-0) bekerwedstrijd tegen de amateurs van SC Genemuiden

Voor Rai Vloet zijn er weinig kansen op speeltijd bij PSV. De middenvelder annex aanvaller van de beloftenploeg denkt daarom hardop aan een tijdelijk vertrek uit Eindhoven.

Vloet viel dinsdag in de KNVB beker tegen SC Genemuiden voor de vierde keer in en mocht zo nog 21 minuten meespelen. Zo lang duurde een invalbeurt van hem nog niet eerder. Om telkens een paar minuten te maken in de hoofdmacht van PSV heeft Vloet wel gezien.

"Ik wil in de winter kijken. Het is mijn doel om veel minuten te maken in de Eredivisie. Op dit moment krijg ik die helaas niet. Dan hoop ik die een half jaar ergens anders wel te krijgen", zegt Vloet tegen De Telegraaf. "Ik speel te weinig minuten. Afgelopen vrijdag met Jong PSV tegen FC Oss speelde ik wel een goede wedstrijd, maar uiteindelijk is dat niet het platform waarop ik wil spelen. Ik wil me verder ontwikkelen in de Eredivisie."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner