30.10.2015 19:30

Gonzalo neemt plek in van zieke Fledderus

Heracles moet het vanavond tegen Willem II zonder aanvoerder Mark-Jan Fledderus doen. De linker vleugelverdediger heeft zich kort voor de wedstrijd ziek gemeld, zijn vervanger is Gonzalo. De Spanjaard stond dit seizoen nog niet in de basis. Voor de rest stuurt John Stegeman dezelfde namen het veld in als in de gewonnen wedstrijd met De Graafschap vorige week.

Bij Willem II staat Richairo Živković weer in de basis. De Ajax-huurling kende een moeilijke periode, maar mocht vorige week weer van het begin starten. Ook afgelopen week in het bekerduel met Go Ahead Eagles deed hij mee. In beide wedstrijden was de spits, die als rechter aanvaller zal starten, trefzeker. Jürgen Streppel stelt vanavond exact dezelfde elf namen op die vorige week ook met 2-2 gelijkspeelden tegen SC Heerenveen.

Afwezigen
Stegeman moet het doen zonder enkele selectiespelers en daar is Oussama Tannane de meest spraakmakende van. De aanvaller is nog altijd niet hersteld van de grove charge van Héctor Moreno. Heracles moet het vrijdag in de thuiswedstrijd tegen Willem II ook stellen zonder Bas Sibum, Rick Hemmink, Peter van Ooijen en Dario Vujicevic. De Tilburgers zijn zonder de geblesseerden Bruno Andrade, Terell Ondaan en Freek Heerkens naar Almelo gekomen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner