01.11.2015 11:15

Sankoh bromt na: "Gewoon niet goed gedaan"

Binnen het half uur is de wedstrijd al beslist, wanneer Davy Klaassen (l.) de 3-0 binnen schuift tegen Roda JC. (31-10-2015)
Binnen het half uur is de wedstrijd al beslist, wanneer Davy Klaassen (l.) de 3-0 binnen schuift tegen Roda JC. (31-10-2015)

Roda JC ging zaterdagavond keihard onderuit in de Amsterdam ArenA. Tegen Ajax werd het maar liefst 6-0. Genoeg redenen voor centrumverdediger Gibril Sankoh om ontzettend ontevreden te zijn. Hij zag dat vooral afspraken niet na werden gekomen.

"Als je in de ArenA na zes minuten met 2-0 achter komt, weet je dat je een lastige avond tegemoet gaat. Wij gaven niet op als team omdat je daarna twee goede kansen krijgt, maar als team hebben we het gewoon niet goed gedaan vandaag tegen Ajax, dat is simpel", analyseert de oud-speler van FC Groningen de wedstrijd voor de camera van de NOS.

Sankoh analyseerde niet alleen na de wedstrijd, samen met zijn ploeggenoten heeft hij goed gekeken naar de tegenstander op de zaterdag. "We hebben Ajax goed geanalyseerd. Iedereen moet zijn afspraak nakomen en dat is gewoon niet gebeurd."

Roda JC presteert dit seizoen zeer goed en staat daarom na de nederlaag tegen Ajax nog steeds tiende in de Eredivisie. Als AZ op de zondag wint zakt de promovendus echter nog wel naar de elfde plaats in de vaderlandse competitie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner