03.11.2015 18:01

Atlético slaagt er niet in Astana te verslaan

Atlético Madrid heeft dinsdag in Kazachstan verzuimd een flinke stap te zetten naar de achtste finales van de Champions League. De ploeg van coach Diego Simeone kwam bij FK Astana niet verder dan 0-0. Twee weken geleden zegevierde de Spaanse club op eigen veld nog met 4-0 over de zwakste ploeg in groep C.

Fernando Torres maakte als basisspeler zijn debuut voor Atlético Madrid in de Champions League. Hij kwam al wel zes keer in actie voor de Spaanse club op het kampioenenbal, maar dat was steeds als invaller. Hij kwam in Astana niet één keer in scoringspositie. Alleen teamgenoot Koke was vlak voor de rust dicht bij een doelpunt met een indraaiende vrije trap, die op de lat eindigde. Na de pauze bleven beide teams vrijwel machteloos. Invaller Yannick Ferreira-Carrasco schoot een kwartier voor tijd namens de bezoekers opnieuw op de lat.

Atlético kwam op zeven punten, Astana belandde op twee punten. In de andere groepswedstrijd speelt Benfica (zes punten) dinsdagavond thuis tegen Galatasaray (vier punten).

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner