04.11.2015 09:51

Lichtsteiner scoort maand na hartoperatie

Stephan Lichtsteiner onderging een maand geleden een hartoperatie, maar stond dinsdagavond 'gewoon' aan de aftrap bij de Champions League-ontmoeting tussen Juventus en Borussia Mönchengladbach. De Zwitserse verdediger luisterde zijn rentree op het voetbalveld op met een doelpunt.

"Ik voel me goed sinds de operatie en ik ben erg blij dat alles zo goed is gedaan. De wedstrijd was erg belangrijk voor mij, want ik wilde het team helpen. We hadden moeite in de eerste twintig minuten van de wedstrijd, maar we vochten ons terug en hebben een verdiend punt gepakt", zegt de rechtsback op de website van de UEFA.

Lichtsteiner maakte vlak voor rust de gelijkmaker in de wedstrijd die in 1-1 eindigde. "Ik raakte de bal perfect. We wilden na de gelijkmaker doorgaan en de wedstrijd winnen, maar ik denk dat we gezien de omstandigheden blij moeten zijn met een puntendeling."

Juventus staat er goed voor in groep D. De Italianen bezetten de tweede plaats en hebben vijf punten meer dan Sevilla, de nummer drie. De Oude Dame speelt nog wedstrijden tegen Manchester City (thuis) en Sevilla (uit).

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner