04.11.2015 20:11

Iniesta en Vermaelen in basis FC Barcelona

Luis Enrique past zijn basisopstelling op vier verschillende plaatsen aan ten opzichte van twee weken geleden. In het Champions League-duel met BATE Borisov geeft de Barcelona-coach de voorkeur aan onder meer Iniesta en Thomas Vermaelen. De Belg maakt vanavond zijn debuut in het kampioenenbal voor de Catalanen.

Vermaelen houdt Piqué op de bank en speelt samen met Dani Alves en Adriano in de defensie. Laatstgenoemde vervangt Jordi Alba. Iniesta komt als extra speler erbij op het middenveld en speelt ten koste van verdediger Bartra. De laatste wisseling aan de kant van FC Barcelona is een logische. Ivan Rakitić viel in Wit-Rusland al na achttien minuten in en was beslissend met twee doelpunten. De Kroaat speelt in plaats van de jonge Munir.

Aleksandr Yermakovich is de coach van BATE Borisov. De leidsman kan weer beschikken over vedette Aleksandr Hleb. De oud speler van Barcelona begint echter op de reservebank. Verder krijgen Evgeni Yablonski en Dmitriy Mozolevskiy de voorkeur boven Nemanja Nikolić en Nikolay Signevich. 

Het duel is vanaf 20.45 uur LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner