05.11.2015 19:23

Armenteros doet AS Monaco pijn in Europa

Samuel Armenteros heeft zijn werkgever Qarabağ FK een punt geschonken in de Europa League. De oud-speler van Heracles Almelo, Feyenoord en Willem II scoorde de 1-0 tegen AS Monaco, maar zag de Fransen alsnog langszij komen: 1-1.

Armenteros staat sinds de afgelopen zomer onder contract in Azerbeidzjan, waar hij een contract voor twee seizoenen tekende. Vijf minuten voor rust maakte de aanvaller zijn eerste doelpunt in Europa, maar twintig minuten voor tijd trok Ivan Cavaleiro de stand weer gelijk in Baku. Overigens was Armenteros niet de enige bekende op het veld bij de thuisploeg. Rydell Poepon kwam na ruim een uur spelen in het veld als invaller.

Door het gelijkspel blijft het spannend in groep J van de Europa League. AS Monaco is voorlopig koploper met zes punten, terwijl Qarabağ volgt met vier punten. Tottenham Hotspur en RSC Anderlecht, oud-werkgever van Armenteros, hebben ook vier punten, maar komen later op de donderdag nog in actie.