07.11.2015 19:35

Dramatische nederlaag voor Galatasaray

Galatasaray heeft zaterdag in de Turkse competitie een pijnlijke nederlaag moeten incasseren bij Çaykur Rizespor. De topclub uit Istanbul stond een kwartier voor tijd nog met 3-2 voor in Rize, mede dankzij een vroeg doelpunt van Wesley Sneijder, maar ging alsnog met 4-3 onderuit.

Nadat spits Umut Bulut met rood van het veld was gestuurd, gaf de nummer twee van de Turkse competitie de wedstrijd volledig uit handen.

Sneijder opende al in de vierde minuut de score met een knal van afstand. De thuisclub boog die achterstand nog voor rust om in een voorsprong dankzij twee treffers van Mehmet Akyüz. In de tweede helft knokte Galatasaray zich weer naar de leiding. Lukas Podolski en Olcan Adın leken de bezoekers de winst te bezorgen, maar in de laatste minuten ging alles fout bij 'Gala'. Eerst kreeg Bulut rood, daarna pakte Rizespor met twee treffers de winst.