09.11.2015 13:53

'Fulham denkt aan trainer Hasselbaink'

Burton Albion-trainer Jimmy Floyd Hasselbaink kijkt toe tijdens het competitieduel Walsall - Burton Albion. (10-10-2015)
Burton Albion-trainer Jimmy Floyd Hasselbaink kijkt toe tijdens het competitieduel Walsall - Burton Albion. (10-10-2015)

Jimmy Floyd Hasselbaink kan een stap hogerop maken. De Nederlander is momenteel actief als trainer van Burton Albion, dat uitkomt in de Engelse League One (het derde niveau) en staat in de belangstelling van Fulham. 

Volgens diverse Engelse media staat de oefenmeester in de belangstelling van Fulham. De Londense club was in het verleden actief in de Premier League, maar degradeerde anderhalf jaar geleden naar de Championship (het tweede niveau). Kit Symons werd onlangs ontslagen als trainer van Fulham, waardoor die club een nieuwe trainer zal moeten aanstellen.

Hasselbaink werd in november 2014 aangesteld als trainer van Burton Albion. Vorig seizoen werd hij kampioen in de League Two (het vierde niveau) en ook tijdens het huidige seizoen gaat het goed met Burton Albion. De ploeg van Hasselbaink staat na zestien competitiewedstrijden gedeeld eerste samen met Walsall. Naast Hasselbaink zouden ook Tim Sherwood en Nigel Pearson in beeld zijn om Symons op te volgen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner