10.11.2015 10:53

'NEC geeft kans aan spits uit Hoofdklasse'

Rens van Eijden (l.) probeert Jaap van Duijn (r.) af te stoppen tijdens het bekerduel vv Noordwijk - NEC Nijmegen. (22-09-2015)
Rens van Eijden (l.) probeert Jaap van Duijn (r.) af te stoppen tijdens het bekerduel vv Noordwijk - NEC Nijmegen. (22-09-2015)

Jaap van Duijn krijgt binnenkort de kans om zich te bewijzen bij NEC Nijmegen. De aanvaller speelt momenteel zijn wedstrijden voor vv Noordwijk, maar stond in het verleden onder contract bij ADO Den Haag.

Noordwijk is momenteel koploper in de zaterdag Hoofdklasse B. Van Duijn was dit seizoen al zeven keer trefzeker en speelde eerder dit seizoen negentig minuten tijdens het bekerduel met NEC (3-0 overwinning voor de Nijmegenaren). Volgens Omroep Gelderland mag Van Duijn tijdens de interlandperiode een proefwedstrijd spelen voor NEC.

Van Duijn is een oude bekende van NEC-trainer Ernest Faber. De oefenmeester van de Nijmegenaren werkte in het verleden in de jeugdopleiding van PSV al met Van Duijn. De aanvaller speelde echter nimmer voor de hoofdmacht van PSV. Via het beloftenteam van Feyenoord en de amateurs van Quick Boys kwam Van Duijn in de zomer van 2011 bij ADO Den Haag terecht. Hij speelde twee officiële duels namens de Hagenaars, daarna verdween hij definitief in het amateurvoetbal.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner