15.11.2015 20:04

Lambert gaat aan de slag bij Blackburn Rovers

Blackburn Rovers speelt al een aantal seizoenen niet meer in de Premier League, maar de club uit de Championship wil zo snel mogelijk terugkeren naar het hoogste niveau. Paul Lambert moet de Rovers daarbij helpen; hij is zondag aangesteld als trainer van Blackburn Rovers.

Lambert is een bekende naam in de Engelse voetbalwereld. De Schot trainde de afgelopen jaren vier Engelse clubs. Lambert was sinds zijn vertrek bij Aston Villa in februari van dit jaar clubloos. Maandag wordt hij officieel gepresenteerd bij Blackburn Rovers.

"Ik ben klaar voor de uitdaging nadat ik er een korte periode uit ben geweest", aldus Lambert op de officiële clubwebsite. "Ik hoop hier een speelwijze te implementeren die de supporters zal vermaken en successen zal brengen."

Blackburn Rovers is sinds de degradatie in het seizoen 2011/2012 niet in de buurt van promotie naar de Premier League gekomen. In de afgelopen drie seizoenen eindigden de Rovers achtereenvolgens op de zeventiende, achtste en negende plek. Dit seizoen staat Blackburn Rovers na zestien speelrondes op de zestiende plaats.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner