16.11.2015 16:01

Baždarević: "Weet zeker dat we het EK halen"

De bondscoach van Bosnië & Herzegovina, Mehmed Baždarević, weet zeker dat zijn land aankomende zomer actief zal zijn op het EK in Frankrijk. De Bosniërs zullen echter eerst moeten zien af te rekenen met Ierland. Onlangs eindigde het duel in Bosnië in een gelijkspel (1-1).

"Ik wil niet arrogant klinken, maar ik weet zeker dat we het EK halen als we spelen zoals tijdens de eerste helft van afgelopen vrijdag", citeert Voetbal International de bondscoach van Bosnië. "Ik weet dat ook de Ieren veel vechtlust en strijd in de wedstrijd zullen steken. Maar ik ben ervan overtuigd dat wij voldoende kwaliteiten hebben om deze wedstrijd in ons voordeel te beslissen."

Bosnië miste twee keer eerder een eindtoernooi omdat het in de play-offs werd uitgeschakeld. Beide keren was Portugal toen de tegenstander. "Nu kunnen we onszelf ook op een andere manier voorbereiden op de wedstrijd dan toen tegen Portugal", aldus Hertha BSC-aanvaller Vedad Ibišević. "De spelersgroep heeft op dit moment veel meer ervaring. Dat is het grote verschil."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner