19.11.2015 09:31

Wilkshire gaat weer aan de slag in Rusland

Luke Wilkshire (l.) moet zich laten vervangen vanwege een blessure. (01-02-2015)
Luke Wilkshire (l.) moet zich laten vervangen vanwege een blessure. (01-02-2015)

Luke Wilkshire heeft een nieuwe club gevonden. De Australiër gaat aan de slag bij Terek Grozniy. Ruud Gullit was in het verleden actief als trainer bij die Russische club.

Wilkshire liet in augustus zijn contract bij Feyenoord ontbinden omdat hij de concurrentiestrijd met jongeling Rick Karsdorp had verloren. Drie maanden later heeft de rechtsback, die ook op het middenveld uit de voeten kan, een contract getekend bij Terek Grozniy. De Australiër heeft zijn handtekening onder een verbintenis tot het einde van het seizoen gezet. Daarnaast is er een optie voor nog een seizoen in het contract opgenomen.

De Australiër was in het verleden al zes jaar actief in Rusland. Destijds stond Wilkshire onder contract bij Dinamo Moskou. De verdediger was onlangs één seizoen actief voor Feyenoord en kwam vorig seizoen tot zestien competitieduels namens de Rotterdammers. Blessureleed voorkwam dat Wilkshire vaker in actie kon komen. De Australiër stond eerder in Nederland ook onder contract bij FC Twente.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner