19.11.2015 20:21

Courtois traint na maanden weer bij Chelsea

Thibaut Courtois heeft donderdag zijn rentree gemaakt op het trainingsveld van Chelsea. De Belgische doelman ligt al maanden uit de roulatie met een knieblessure, maar is dus weer op de weg terug. Chelsea verwacht Courtois in december weer terug onder de lat.

Dit zou precies op tijd zijn voor een belangrijke periode voor Chelsea, aangezien de ploeg op dit moment dramatisch draait in zowel Engeland als de Champions League. In december worden de laatste groepswedstrijden van het kampioenenbal gespeeld, waarin Chelsea nog moet strijden voor een plek in de knock-outfase.

Courtois raakte tijdens een training met het nationale elftal van België geblesseerd aan de knie en na onderzoek werd duidelijk dat de meniscus van de doelman dusdanig beschadigd was, dat Courtois onder het mes moest. Asmir Begović is de stand-in van Courtois bij Chelsea, maar het lukt de goalie maar niet om punten te pakken voor de formatie uit Londen. Chelsea stat inmiddels op een armzalige zestiende plek in de Premier League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner