20.11.2015 14:52

PSV verlengt contracten van Zoet en De Wijs

PSV heeft vrijdagmiddag een dubbelslag geslagen. De huidige landskampioen verlengde de contracten van eerste doelman Jeroen Zoet en verdediger Jordy de Wijs. Beide spelers staan nu tot medio 2019 onder contract in Eindhoven.

Zoet is sinds twee seizoenen de eerste doelman bij de Eindhovenaren. In Brabant groeide hij uit tot reservekeeper van het Nederlands elftal, maar vorige maand debuteerde hij onder de lat bij Oranje. "Ik ben heel blij met wat ik hier heb. Ik zit vanaf mijn vijftiende bij PSV en heb een goed gevoel bij de club en de stad Eindhoven. Ik kan hier bovendien nog veel leren. Het doel is om dat te doen en hier nog zeker een aantal jaar te spelen. Daar kijk ik erg naar uit", vertelt Zoet, wiens oude contract tot 2017 doorliep.

De Wijs staat op een compleet ander punt in zijn carrière. De twintigjarige verdediger debuteerde onlangs in de hoofdmacht van PSV. "Ik ben hier onwijs blij mee. De club sprak eerder al uit dat ze heel tevreden waren over mijn ontwikkeling. Het is fantastisch dat ik nu dit contract kan tekenen. Mijn ambitie is om hier ooit basisspeler te worden. Daar ga ik alles aan doen."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner