22.11.2015 17:21

Invaller Kalinic helpt Fiorentina aan punt

Nikola Kalinic heeft zondag met een sterke invalbeurt een nederlaag van zijn club Fiorentina voorkomen. De aanvaller uit Kroatië scoorde in de tweede helft van het duel met Empoli tweemaal (2-2).

Ondanks het gelijke spel voert Fiorentina de Serie A nog wel samen met Napoli aan. Internazionale kan zondagavond echter van het verrassende puntenverlies van de club uit Florence profiteren. Bij een thuiszege op Frosinone mag Inter zich lijstaanvoerder noemen.

Fiorentina liet zich voor rust verrassen door Empoli. De bezoekers leidden na 27 minuten met 0-2. Marko Livaja en Marcel Büchel scoorden in Stadio Artemio Franchi. Napoli kwam in punten gelijk met Fiorentina dankzij een zege op Hellas Verona (2-0). Miralem Pjanic en Edin Dzeko troffen doel voor de club uit Napels.